Omx Sarlacc

Efter förra veckans Autostock-kurs i Falkenberg har vi börjat att titta på att bygga om ordermodellerna med den Trading Metodik som Autostock förordar för Autostock Approved.

Fördelen är att ordermodellerna blir enklare, högre säkerhet uppnås då order postas tills vi får det antal Termins kontrakt som står i scripten. Vi börjar med att testa i vår virtuella maskin i win xp. 🙂

TES Omx Sarlacc

Rankor System – Äntligen TES hos Mangold


Så var det äntligen dags att produktionssätta TES handel hos Mangold för Omx Sarlacc.

TES-arbetet påbörjades för drygt 1.5 år sedan för att erbjuda de som vill handla med våra Omx Termin Trading System och ej har Autostock Trader installerad på sin pc hemma möjligheten att ändå tjäna pengar med våra Trading System.

Vad är då TES? Enkelt förklarat kan TES ses som en fond hos en bank, kund sätter in pengar på sin depå hos Mangold, väljer strategin TES Omx Sarlacc och sedan handlar vår Master-pc åt kund hos Mangold genom att skicka köp/sälj-signaler enligt ett webb-interface in till Mangold som har kopplat kunden till strategin.

Igår släppte vi på vår första kund till TES Omx Sarlacc, bli kund ni också och tjäna pengar med TES Omx Sarlacc.

 Produkt Namn: Rankor System TES (Trader Execution Service)
Produkt Beskrivning: Intraday-handel i TES för Omx Terminen med signaler från Autostock Trader.TES möjliggör handel med Rankor System:s Omx Termin Trading System för de som ej har Autostock Trader installerad på pc:n hemma. Vår Master-pc skickar Trading signalerna till TES-servern hos Mangold som sedan köper/säljer Omx Terminen åt kund efter vald strategi.
Plattform: Mangold TES
Pris: 695 kr / mån + 20% Provision av genererad vinst enligt TES avtal.

Startkapital 40000 kr och 2 Termins Kontrakt handel.

För TES-handel med OMX Sarlacc kontakta Martin N Larsson vid Mangold Fondkommission på martin.n.larsson@mangold.se alternativt telefon 08-5030 1586.

TES finns just nu för Omx Sarlacc.

Med vänliga hälsningar,
Rankor System

www.rankorsystem.se

TES Lyckad vändning

Idag fick vi köp-signal som senare byttes till sälj i Autostock Trader.

PHP-scriptet lyckades göra köp, exit och gå kort, så nu ser TES-läget positivt ut.

Vad som är kvar för att vi ska anse TES-projektet klart och produktionsstart är nollställningen av innehav vid börsstängningen i eftermiddag. 🙂

I kväll kl.18-20 håller Autostock en kvällskurs i Autostock Trader ordermodeller i Falkenberg som vi kommer att befinna oss på.