19:e Juli

Den 19:e Juli var ingen bra trading-dag då vi fick över 20 punkter förlust.

Delvis berodde det på att botten-staplarna vid öppningen ej var distinkta.
Vi kommer att påbörja arbete med att mäta bottnarna även vid ej distinkt signal.

Vi hade sparat 7 punkter förlust med 6.1 versionen mot nuvarande version 6.

;-)

Sommar Semester 2010

Dags för semester!

Så var det dags för Sommar Semester vecka 29, 30 och 31. Vi kommer ej att finnas tillgängliga på vår mobiltelefon under vecka 29. Vi besvarar alla mail så fort vi hinner.

Dags-resultat för Omx Sarlacc, Omx Wampa, Omx Nexu, Omx Reek via Live Trading kommer att uppdateras när vi har täckning på 3G-nätet via 3G mobilt bredband till vår bärbara pc.

Vår stationära pc kommer att uppdatera Omx Sarlacc Trades, Omx Wampa Trades, Omx Nexu Trades och Omx Termins-kurs som vanligt.

Trevlig sommar! ;-)

Omx Sarlacc Version 6

Imorse flyttade vi över Omx sarlacc Version 6 scripten från vår at8 i virtual box test-pc till at8 i virtual box prod-pc, skapade alla script, ordermodeller, packade dom, laddade upp till rankorsystem.se under login, installerade på vår fysiska Master-pc.

Idag kördes vår Master-pc med Version 6 skarpt och det fungerar bra med parallella ordermodeller. TES körs nu skarpt med Version 6, härnäst väntar dokumentation för Omx Sarlacc till Autostock Trader kunder för Version 6 innan vi distribuerar till kund.

Om ni tittar i Live Trading ser ni att Köp Trade Grön för Omx Sarlacc är ersatt av Entry Long Grön osv för att överensstämma med Trading signalerna i TES.

:smile:

Ny Omröstning

:roll:

Tvetydig Börs

Idag blev det en börs som spretade åt alla håll, först ner, sedan upp och ner.

Omx Wampa som nu har +4.5 punkter vinst knappar in på Omx Sarlacc som har +7.75 punkter vinst för G-terminen.

De två nya ordermodellerna Turkos och Röd för Omx Sarlacc fungerade idag perfekt i test-miljön med parallella ordermodeller.

Version 6 fick idag +3.25 punkter bättre resultat än produktions-version 5.

Glädjande kan vi konstatera att tillströmningen av kunder till TES Omx Sarlacc ökar.

:mrgreen: