Trading Tjänst

Arbetet går framåt med vår Trading Tjänst, tidigare benämnd Aktie Tjänst.

Vi har utökat Trading Tjänsten att omfatta även andra värdepapper, som Omx Terminen, råvaror eller liknande. Möjligheten finns ju även att blanka aktier.

Konceptet kommer att vara en web-sida som kunden loggar in på där vi ger rekommendation att köpa/sälja aktuellt värdepapper.

Rankor System kommer att tillhandahålla script/ordermodeller i Autostock Trader som kunder kopplar på aktuellt värdepapper inför nästa börsdag. Vill kund ej använda Autostock Trader går det att lägga köp-order manuellt via ex Wintrade eller webbläsaren hos Nordnet och koppla stoploss-order.

Fördelen att köra i Autostock Trader är att scripten/ordermodellerna stänger positionen automatiskt.

:mrgreen:

Aktie Tjänst

Vi håller på och ser över Aktie marknaden för att erbjuda aktie rekommendationer till kund. Vår trading-metodik för Omx TaunTaun lämpar sig väldigt bra för aktiehandel. Rankor System kommer att via vår webbplats under Login ge köp och sälj-signaler för kund att läggas in i Autostock Trader eller Nordnets Wintrade.

För några dagar sedan köpte vi via Nordnet en post i en Large Cap aktie och har redan en vinst på drygt 2%.

Aktiehandel passar bra för den som ej vill hålla på med Omx terminen och intraday-trading.

Handeln sker med dags-staplar och trading-signalerna är 99% vinst-givande. Vi undersöker intresset via en omröstning här i bloggen, lägg er röst. ;-)

Omx TaunTaun Version 2

Vi håller nu på och testar Omx TaunTaun Version 2 i vår virtualbox pc.

Vi är inte nöjda med gårdagens resultat som blev -22.25 punkter och uppträder vid ryckig sidledes handel. Version 2 innehåller förbättringar som vi ej hann få med i nuvarande Version 1.2.

Version 2 gav igår ett resultat på +1.75 punkter.

:mrgreen: