O-systemet

Vi håller på och kodar, testkör O-systemet som vi skrev om i vår Årskrönika.

Kunder har efterfrågat ett vinstgivande system som ej gör så många dagliga trades i sidledes marknad men ändå är lönsamt när terminen sticker iväg åt något håll och vi har tagit fram det tradingsystemet. Kodningen är den mest omfattande någonsin så det kommer att ta ett tag innan allt är klart.

Trading Tjänsten för aktier kommer att komma om ett tag, då vi har höga krav på säkerheten i trading-miljön som för med sig omfattande kodning.

;-)

Trading Tjänst Första Affären

Idag tog vi hem vinsten från vår första skarpa affär i vår trading tjänst.

Alla aktier kommer att handlas med samma start-kapital.

Idag blev vinsten 7421 kr vid instatsen 100.000 kr dvs 7,42% vinst. Köpet skedde 2010-12-23. Väldigt bra avkastning på några få handelsdagar. Våra konkurrenters avkastning per vecka brukar ligga på 1% eller förlust några procent.

En annan aktie är nu uppe i 6,87% vinst på några handelsdagar.

Vår Autostock Trader tar fram köp-kandidaterna som vi sedan skriver in köp-nivåer för på vår webbplats under Login-sidan. Att abonnera kommer vara billigt per månad då vi skriver breakout-nivåer, stoploss och kunden skriver in detta i Nordnets webbplats/ Wintrade.

För de som vill ha automatisk bevakning av köp och sälj kommer vi erbjuda Autostock Trader script som kopplas på aktuell aktie, tryggt och bra om kunden ej är vid pc:n. Scripten kommer att vara tilläggstjänst och kosta extra då det blir automatisk handel efter kund kopplat på ordermodellen till aktien.

Förhoppningsvis blir produktionsstart nu i Januari.

;-)