Premiär för Omx Yoda

Så var det dags efter mer än ett års planerande att produktionssätta Omx Yoda, vårt Trading System som handlar med Dags staplar till skillnad mot våra andra Trading System som handlar intraday.

Omx Yoda körs helautomatiskt i Nordnet Autotrader med automatiserad stoploss, entry-teknik och passar bra för den som vill vara med och tjäna pengar på börsen men ej vill handla varje dag med courtage-kostnad. Omx Yoda ligger i de långa trenderna och kan inneha position allt ifrån en vecka till flera månader beroende på trend.

Under 2011 blev backtestad vinst 255,75 punkter och för 2012 blev vinsten 226 punkter, totalt 481,75 punkter vilket ger nästan 500.000 kr vinst vid handel med 10 kontrakt under två års tid. Courtaget blir inte högt heller men förekommer vid termins-skifte då en termin förfaller och man behöver ta position i nästa termin.

Vi har valt att sätta månads-abonnemanget lågt då Omx Yoda tradar sällan.

Omx Yoda kan ses som en konkurrent till alla fonder som erbjuds på marknaden. Omx Yodas avkastning är bra mycket högre än fonders och abonnemangs-kostnaden blir lägre än de flesta fonders. Fond-kommissionärer tar procent på insatt belopp per år per kund och denna överskrider vida års-abonnemanget för Omx Yoda.

Mer info om Omx Yoda finns att läsa här: http://www.rankorsystem.se/products/RankorSystemOmxYoda.htm

Beställning gör här: http://www.rankorsystem.se/Bestallning/Bestallning.htm

Som Omx Yoda kund finns även möjligheten att få email skickad vid ny position, när stoploss aktiveras.

Under Login-sidan skriver vi in senaste position så att kunder kan logga in och följa tradingen: http://www.rankorsystem.se/Login/Omx_Yoda/

Omx Yoda

Rankor System

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.